Dag 26 – Californien, masse indkøb og Cheesecake

I dag skule vi køre til San Diego i Californien. Dette bliver vores sidste stop inden vi skal hjem på lørdag (hvilket vi selvfølgelig ikke taler om 😉 Turen varede ca. tre timer og kørte igennem ørken og bjerge. Altsammen på motorvej.

Vores første mål var et stort outlet center lige ved den mexicanske grænse (så tæt så vi kunne se over til Mexico (ingen mur endnu 😉

Der blev shoppet i ca. fire timer og vi fik virkeligt handlet ind. Der blev købt sko, badebukser, bukser, shorts, bamser, jakker og meget mere :o) Winnie var godt træt at mit shoppegen (ja der står mit) tilsidst, mens Bedstemor tog det noget pænere.

Vi kørte herefter direkte til vores hotel (vores sidste hotel). Vi har fået et værelse hvor vi alle seks skal bo på. Det virker rigtigt fint og der er ok med plads. Selve hotellet boede vi også på sidst vi var i San Diego. Vi kan virkelig godt lide placeringen.

Vi fandt hurtigt badetøjet frem og prøvede begge pools som hotellet har. Det er nogle virkelig lækre pools med saltvand. Så det blev til en lang badetur.

Efter vi havde badet skulle vi ud og have aftensmad. Valget faldt på Cheesecake Factory, som er kendt for deres cheesecake (sjovt nok), men de laver faktisk også ganske udemærket mad. Vi spiste aftensmaden på restauranten og tog cheesecake med tilbage til værelset. På vejen hjem købte vi et par kopper kaffe en en Starbucks drive thru (vi forlade helst ikke vores bil). Da vi kom hjem manglede der et stykke cheesecake (og selvfølgeligt mit..). Alle var godt tilfredse med deres kage og jeg fik lov til at smage Bedstemors og Winnies stykker.

Klimaet i San Diego er fantastisk, tilpas varmt uden at være for varmt. Det blæser lidt uden at blæse for meget. Lige præcis som vi husker San Diego. Her er simpelthen så fantastisk. Vi glæder os til at udforske byen de kommende dage.

Sune

Bedstemor tog et par morgen billeder i morges 😉

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *