Dag 25 – Rejsedag, sygdom og Chuck E’ Cheese’s

I går havde vi vores sidste dag i en nationalpark. Næsen var nu rettet imod San Diego, men da turen til San Diego er for lang til en dags kørsel, så havde vi valgt at overnatte i Yuma. Turen fra Wiliams til Yuma er temmelig lang, omkring 500 km. Vi havde valgt at køre den pæne vej, som betød der stort set ikke var nogen motorvej på turen. Google Maps sagde det ville tage 5 timer (uden pause).

Vi startede dagen med at handle lidt ind i den lokale Safeway i Williams. Bedstemor gav et par bamser til Sylvester og Villads. Da hun så syntes Storm og skulle have en gave, kunne Storm få den “ting” som han ikke havde råd til i går. Det tror jeg han blev ret glad for. I mens Bedstemor og Storm købte “tingen” (som var en jetjager lavet med patronhylstre), gik jeg på det lokale visitor center for at få en kort over Arizona. Vi bruger ikke kortet til at køre efter, men Bedstemor har samlet et kort fra hver start vi har været i.

Faktisk startede dagen lidt før med at Storm brækkede sig ud over gang og hotelværelse under morgenmaden. Storm var vågnet i nat og var sløj og havde det altså ikke bedre om morgenen. Han havde det godt nok ikke særligt godt. På turen nåede han at brække sig en gang i bilen (heldigvis i en pose) og en gang på en tankstations toilet. Han havde det virkeligt dårligt og syntes bestemt ikke det var sjovt at køre bil.

Selve turen til Yuma er super flot, man kører en meget stor del af turen i ørken. Nogle syntes måske det vil være lidt kedeligt men jeg syntes det er virkeligt flot. Jeg tror Bedstemor og Winnie var enige. Desværre kunne vi ikke rigtig nyde det med en syg Storm i bilen.

Sidst på turen var det som om at Storm kom lidt ovenpå igen (uden at have det godt). Han begyndte at snakke igen og kom med en masser kommentarer og jokes (tænk at man kunne savne dem ;o)

Der var rigtig mange kæmpe kaktuser på turen. Bedstemor syntes det var helt fantastisk at se dem. Det syntes jeg også, men har set dem før. Vi gjorde et stop ved en af de helt store og Bedstemor, Villads og jeg gik hen til den. Utroligt hvor store de er. På vej til Yuma kom varmen op på 100 F (ca. 38 grader).

Da vi ankom til hotellet skyndte vi os i poolen. Storm prøvede at få lidt søvn, men da han ikke kunne falde i søvn kom han ud til os andre lidt senere.

Efter turen i poolen tog vi på “Chuck E’ Chesse’s”. Det er en restaurant som især Sylvester og Villads har glædet sig til at besøge (igen – da vi var også var på den for to år siden). Det speciale ved Chuck E’ Chesse’s er ikke deres mad, men derimod de mange spillemaskine som man kan prøve (mod betaling). På de fleste maskiner får man billetter ud, som senere kan veksles til ting eller slik. Drengene syntes det var fantastisk og de voksne hygge sig :o). Sylvester fik en bonus på hans “ynglings maskine”, så aftenen var i den grad reddet (der blev danset lidt sejers dans).

Nu er vi tilbage på hotellet. Jeg sider og skrive blog, Storm slapper af i sengen med sin computer og Sylvester og Villads er gået i poolen (Winnie og Bedstemor ser på). I morgen skal vi til San Diego :o)

Sune

 

One thought to “Dag 25 – Rejsedag, sygdom og Chuck E’ Cheese’s”

 1. Trist med sygdom.
  Håber ikke det gik for meget ud over turen.
  Har nydt dine post ind til videre.
  Nice blog!
  Mvh
  Johanne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *