Dag 8 – Fire stater og New Orleans

I dag blev vores sidste dag i Florida. Pilen pegede på New Orleans og foran os var der ca. 3,5 times effektiv kørsel. Undervejs kom vi igennem Alabama og Mississippi, og da New Orleans ligger i Louisiana så blev det til et besøg i fire starter i dag :o)

Selve køreturen var ikke særlig spændende, da der stort set var motorvej hele vejen. Eneste stop var for at “betræde en ny stat” og prøve at købe en køleskabsmagnet fra hver stat (en lille hobby Winnie har 😉 Derudover havde vi en frokost ved en tankstation og nogle tissepauser.

Da vi ankom til New Orleans tog vi direkte til vores hotel, hvor vi fik afleveret bilen (den ser vi først mandag igen) og checket ind på hotellet. Vi fik et fint hjørneværelse på 11 etage.

Efter lidt afslapning gik vi ind til det franske kvarter som er midtbyen af New Orleans. Hold nu op der var liv og glade dage i New Orleans. Især i Bourbon Street (fest gade nummer 1 i New Orleans) var vild. Klokken var 16.00 og festen var i fuld gang. Det var fyldt med glade mennesker, fulde mennesker, enkelte halvnøgne mennesker, mandestrip på en bar med åbne vinduer og vi så mindst to bryllupper. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan gaden ser ud nu hvor klokken er 22.20 lokal tid..

Det fedeste var nok et bryllupspar med tilhørende selskab der dansede igennem gaderne med tilhørende jazz band.

Derudover var der en masse fine huse, som levede op til alt det man forventer af New Orleans. Men billederene af husene siger ikke meget om det vilde puls som der er i byen. Det er virkelig tale om en levende by. Svært at forklare det skal opleves.

Senere skulle vi en tur ud med en hjuldamper på Mississippi, derfor gik vi ned og tjekkede hvor vi skulle stå på. Derefter tog vi en tur på Popeye for at få aftensmad. Popeye er en Louisiana fast food kæde der servere kylling (fra gryden 😉

Vi tog ned til båden og fandt en god plads. Kort før turen startede kunne vi se der var meget regn på vej. Og lige før afgang væltede det ned. Det forhindrede da ikke båden fra at sejle. Heldigvis stoppede regnen og selvom vi var rimelig våde blev det en rigtig dejlig tur der også bød på live jazz. Efter to timer var vi tilbage ved start stedet :o)

Nu er vi tilbage på hotellet. Alle er godt trætte efter en lang dag. I morgen er det påske søndag og vi ved der er påske parade i byen, så den satser vi på at se 🙂

Sune

 

4 thoughts to “Dag 8 – Fire stater og New Orleans”

 1. Hej med jer over there

  Sikken en masse oplevelser. Håber at I kan nå at absorbere dem og lade dem synke ind, også.

  En uge flyver afsted, men som du skriver Sune, så er der 3 endnu. Er bedstemor ved at vænne sig til den megen kørsel – tyder på, at I forsøger at dosere i fornuftige mængder. Take care – fortsat god tur….

  PS – sjov ide med de køleskabsmagneter !!

 2. Hej, Jeg kan se at I har været gode til at finde “Welcome to” skiltene for hver by/stat i har været i. Hvordan har I fundet dem? Har I søgt efter dem i google eller?

  1. Hej

   Vi har ikke gjort andet end at køre ind når vi så dem 🙂

   Hvis du køre ind i en ny stat på de store hovedveje (motorveje) er der ofte et visitor center kørt efter du er kommet til den nye stat. Her fandt vi en del af dem.

   Sune

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *