Dag 7 – Grotter, strand og outlet

Vi startede dagen med en køretur på ca. 100 km til “Florida Caverns State Park”. Selve parken er en fantastisk flot skov og nogle grotter som man kun kan se via en guidet tur. Vi var heldige og kom lige til en tur der startede.

Selve turen varede 50 minutter og var rigtig spændende. Vores guide var god til at fortælle om grotten og kom også med en del humoristiske indslag. På et tidspunkt slukkede han alt lys i grotten for at vise at der var helt mørkt, intet lys kommer ind. Villads var ikke super vild med at skulle ned i en grotte i starten, men kom over det i løbet af turen.

Efter den guidede tur gik vi en mindre tur på en natursti i skoven. En rigtig fin tur 🙂

Herefter kørte vi mod vores hotel (som lægger lidt udenfor Pensacola). Vi valgte at tage den lange men pænere køretur (væk fra motorvejen). Efter en hurtig frokost på en tankstation gik turen det sidste stykke mod en køretur langs vandet.

Vi valgte hurtigt at køre ned til den nærmeste strand og da stranden var super lækker hoppede vi også i bølgerne. En virkelig lækker strandtur hvor der var bølger af en størrelse der gjorde det ekstra sjovt for Storm og Sylvester. Vandet var varmt og sandet var perfekt og blødt, eneste minus var at vandet var meget saltet (så det var ikke rart at få i mund eller næse).


Da vi var færdig med strandturen fortsatte vi mod hotellet. På vejen valgte vi at gøre stop ved en Premium Outlet. Og så blev der powershoppet :o)

(Vi tænkte på Bedste mens vi spiste en Frozen Yogurt ;o)

Da vi handlet spiste vi vores aftensmad på en WhatABurger. En ganske udemærket burger, men ikke fantastisk.

Da vi ankom til hotellet tog vi en tur i poolen. Dejlig afslutning på en fantastisk dag med massere af gode oplevelse.

I dag fik vi en time ekstra da vi skiftede tidszone, hvilket betyder der nu er 7 timers forskel til Danmark. Mens jeg sider og skriver er det præcis en uge siden vi var ved at gøre os klar til at tage til lufthavnen for at tage til USA. Utroligt så hurtigt tiden går, men også utroligt hvad vi allerede har oplevet. Vi har endnu 3 uger tilbage :o)

Sune

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *