Dag 3 – Everglades National Park

Vi vågnede tidligt i dag, hvilket var som forventet da vi endnu ikke er helt på USA tid. Bedstemor måtte godt nok vækkes klokken 6.30 efter vi andre havde været vågne et stykke tid. Men tidligt var det 🙂

Morgenmaden på hotellet var rigtig fin og vi fik testet både vaffelbageren og den automatiske pandekagemaskine (en sådan burde et hvert hjem have).

Vi fik tjekke ud, købt noget is til vores nye (og meget store) køletaske og sat kursen mod Everglades National Park. Det var helt efter planen at vi skulle gøre dette tidligt, da jeg havde læst mig til at dyrerne er mest aktive om morgnen.

Ved indgangen til parken fik vi købt et årskort til alle nationalparker i USA (dem skal vi se en del af på denne tur) for 80 USD. Herefter kørte vi til det første udsigsted ved Royal Palm.

Vi så flere udsigtssteder i Everglades, men dette var klart den bedste. Det var en helt fantastisk oplevelse. Vi så massere af fugle, fisk, skildpadder og selvfølgelig alligatorer. Det virkede som om det var et rigtigt godt træk at tage til parken tidligt om morgnen. Der er virkeligt noget fascinerende ved alligatorer og deres evne til at gemme sig i vandet.

På vej til den nordlige del af parken (der hvor man kan sejle med airboats) fik vi købt en nylavet frugt is hos “Robert is here”. Vi havde tænkt det måtte været helt fantastisk derfor købte vi 6 store bæger med is med key lime smag. Desværre smagte de ikke helt som forventet, så meget blev smidt ud (også fordi de var kæmpe store – vi skal vist lige have lært det med størrelsen på mad i USA).

Efter en times kørsel kom vi til Gator Park hvor vi havde købt billetter til en tur med airboats. Prisen var 20 USD for voksne (Storm var voksen) og 13 USD for børn. Derudover blev vi opkrævet drikkepenge og parkering (12 USD!!). Turen med airboat var på 30 min. og var ganske underholdne (der er godt med fart på) efter turen var der et 15-20 min. alligator show. Alt i alt var det en ok oplevelse men også rimeligt turistet. En anden gang tror jeg at jeg vil tage en af de mange mindre udbydere (måske betale for en privat tur).

Efter endnu et stop i Everglades hvor vi fik set en del alligatorer, så gik turen til hotellet. Her fik vi en let aftensmad og en tur i poolen :o)

Nu sider jeg og skriver på bloggen mens Winnie gør klar til i morgen (klokken er 2.32 dansk tid eller 20.32 lokal tid). Det har været en fantastisk dag med mange oplevelser. Naturen i Everglades er virkelig fantastisk. Vi gik og snakke om hvor meget vi allerede har oplevet og vi stadigvæk har 25 dage igen 🙂

Sune

 

 

2 thoughts to “Dag 3 – Everglades National Park”

 1. Hello over there !
  Skønt at se at du er kommet godt afsted og allerede oplevelser under vesten !

  Mega træls med den bil, men shit happens og det ødelægger heldigvis ikke glæden eller oplevelserne.

  Glæder mig til I skriver mere + uploader billeder etc.

  Vi “blogges” ved
  Mvh Thomas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *