Dag 4 – Sanibel Island og ny bil

Vi fik sovet lidt længere i dag, så vi er stille og roligt ved at vende os til amerikansk tid. Morgenmaden blev indtaget på hotellet. Især Storm var meget godt tilfreds med den morgenmad han fik lavet (bagel med røræg, pølser og ketchup).

I dag var det primære mål at besøge Sanibel Island og at køre til Crystal River hvor vi skal bo de kommende dage.

Sanibel Island er kendt for deres strand, hvor der er massere af flotte muslingeskaller. Da vi ankom var der ikke mange mennesker på stranden. Men der var massere af muslingeskaller, desværre ikke så mange af de virkelig flotte. Vi kunne se der var en del der gik og samlede, så de forsvinder sikket hurtigt. Men især Bedstemor og Sylvester fandt nogle flotte nogen.

Vi gik rundt om toppen af øen langs vandkanten. Det var superhyggeligt og virkeligt flot. Jeg tror alle var glade for vi tog denne oplevelse med :o)

Efter besøget på Sanibel besluttede vi os for at køre til Tampa lufthavn som lå på vejen til Crystal River. Vi ville se om vi kunne skifte bil, så vi kunne få den rette størrelse. Vores Lincoln Navigator var super fin, men pladsen var lidt trang.

I Tampa fik vi hurtigt en ny bil i rette størrelse, til stor glæde for alle.

Vi fik en sort Ford Expedition EL. Super fin bil og med massere af bagerumplads (som vi nemt kan fylde ud). Jeg tror alle er glade for byttet, som chauffør kan jeg godt mærke bilen er en billigere standard end vores Navigator (som er en luksus bil), men ikke noget der betyder noget. Med plads til alle kørte vi mod Crystal River.

Vi kørte en del timer i dag, og turen blev ikke kortere af en del tissepauser og en tur i Walmart..

Da vi ankom til vores hotel hoppede vi i den store pool på hotellet. Fantastisk dejlig svømmetur :o)

Vi fik også turens første rigtige burger i dag (en skandale det først sker nu ;o) Den fik vi på Wendys  som leverede et udemærket burger.

Aften sluttede vi af i pool baren hvor Winnie og Bedstemor fik en Mojito og jeg fik en Samuel Adams. Drengene legede og fik en cola.

I morgen skal vi svømme med Manetees (søkøer), så vi skal tideligt op. Jeg glæder mig rigtigt meget mens andre er rimelige spændte på hvad det er vi skal opleve i morgen.

Sune

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *