Dag 2 – Miami Beach og Little Havana

Vi vågnede alle sammen klokken ca. 6.00 lokal tid efter en god og tiltrængt søvn. Vi havde aftalt vi ville spise morgenmad så tidligt som muligt og derefter tager ned til Miami Beach.

Så klokken 7.00 da der var åbent for morgenmad stod vi klar og spiste vores første morgenmåltid i USA. Det var ganske udemærket morgenmad :o)

Vi fik tjekket ud og kørte til Miami Beach. Det var en køre tur på ca. 15 minutter og vi fandt hurtig en parkeringplads tæt på stranden. Herefter gik turen ind i en kæmpe souvenir butik med alt om Miami og til brug for en tur på stranden. Der blev købt solbriller, tanktops, sandaler og sågar en ulve hånddukke.

Derefter gik vi ned på Miami Beach. Det var et fantastisk syn og levede op til forventningerne. Vi gik ned til strandkanten og soppede. Vandet var virkeligt varmt og vi havde lyst til at hoppe i det. Men der var meget høje bølger så det var ikke rigtigt børnevenligt (og vi havde også planlagt vi ikke skulle i vandet – det gør vi senere på en anden strand). Vi gik en lang tur langs vandet – super dejligt.

Op af formiddagen blev vejret virkeligt godt. Her er som en rigtig god sommerdag.

Da vi havde fået en alt for lille bil da vi ankom til Miami måtte vi tilbage til Miami lufthavn igen for at bytte bilen. De havde selvfølgelig ikke fået den aftalte bil og kunne ikke garantere at den ville komme.. Så efter en del tale frem tilbage, telefonopkald til AutoEurope (som vi havde lejet bilen igennem) og tilbud om biler vi ikke kunne bruge, fik vi tilbudt en Lincoln Navigator. Det er en luksus bil så det skal ses som en opgradering. Selvom den ikke er helt stor nok, så kan vi være i den. Derfor accepterede vi bilen, så vi kunne komme videre. Vi vil prøve og få den bytte til rette størrelse på et andet Avis kontor på turen.

Jeg må sige det har været en virkelig dårlig oplevelse omkring Avis. Jeg har godt nok svært ved at forstå de ikke kan levere den bil man har bestilt på forhånd. De slog bare ud med armene og sagde “vi har desvære ikke nogle biler”. Det virkede som om det var virkelig mange som var gået forgæves dagen før..

Med ny bil gik turen til Little Havana. En hyggeligt lille område i Miami hvor mange eksil cubanere bor. Vi fik gode en tur og spist en cubansk sandwich som smagte rigtigt fint.

På vej til hotellet i Florida City kørte vi gennem et velhaverkvarter og så på huse :o) og vi fik handlet ind i Walmart hvor vi også fik købt en stor køletaske til bilen.

På hotellet fik vi vores første tur i poolen og spiste aftensmad. Nu sider vi på hotellet og lader op til en dag i Everglades i morgen :o)

Sune

 

2 thoughts to “Dag 2 – Miami Beach og Little Havana”

  1. Hej. Det lyder rigtigt spændende. Dejligt at følge med herinde. Skønt med godt vejr. Vi småfryser i nymindegab 11 grader. men sol sol sol

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *