Rejsen og hjemme

Sidste dag på vores roadtrip bestod af en lang fly tur. Vi fløj fra Los Angeles til London (10 timer og 45 minutter) og derefter fra London til København (2 timer).

Da vi kom ind i flyet havde jeg fået et sæde med utroligt lidt benplads, først troede jeg det var mig der så forkert, men sædet var placeret lidt anderledes og det gav ikke meget plads. Jeg fik tjekket pladsen med afstanden til bordet når det var klappet ned. Det viste sig at Storms plads ved vinduet til gengæld havde mere plads end gennemsnittet. Så vi fik byttet plads og så var der bedre plads (så fik jeg også lært at pladsen på samme række ikke behøver at være ens).

Flyturen gik fint, der var dog en del turbulens da vi skulle spise. Det gør ikke det med at spise på et fly nemmere. Winnie var heller ikke helt tilfreds med situationen. Drengene kunne heldigvis sove i flyet og fik sovet ca. 5 timer.

Flyet fra London til København var selvfølgelig forsinket (ca. 20 – 30 minutter). Ifølge Winnie var starten på flyvningen direkte ubehagelig, jeg tror jeg sov lidt, så jeg oplevede det ikke. Men vi kom sikkert hjem :o)

Da vi kom hjem stod Sara, Ida og Tanja ved udgangen og tog i mod os. Super dejligt at blive taget i mod 🙂

Da vi først var i Københavns lufthavn (planlagt)  kl.17.20, havde vi taget fri dagen efter (i dag). Det har vi været rigtig glade for. Det giver en “blød landning” og vi tror alle vil være klar og friske til skole og arbejde i morgen.

Det har været en fantastisk ferie. Vi har simpelhen oplevet så meget, og det meste er gået som planlagt. Jeg syntes “coast to coast” turen har været fantastisk, da vi har oplevet den store forskellighed der er i USA. Derudover har det også givet en masse inspiration til kommende rejser til USA (lysten er kun blevet større :o)

Sune

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *