Dag 29 – Highway 1, sidste burger og LAX

I dag stod vi tidligere op af to grunde 1) Vi ville gerne tage den pæne køretur til Los Angeles (uden stress) og 2) vi tænkte det ikke ville være en skam hvis man er lidt træt når vi sidder i flyet. Tidligt betød vi ville forlade hotellet klokken 8.00. Jeg tror vi kom lidt tidligere afsted.

Vi havde knap 200 kilometer fra hotellet til Los Angeles lufthavn (LAX). Vi valgte at tage den første time på motorvej til en by kaldet “Dana Point” og derfra køre via Highway 1 til Los Angeles. Det er en tur langs stillehavskysten. Sidst vi var på roadtrip kørte vi på Highway 1 nord fra Los Angeles til San Fransisco. Den tur var helt fantastisk og selvom jeg godt var klar over den tur ikke ville være i nærheden så flot, så håbede vi på lidt af samme oplevelse. Det var en god tur, men den mindede på ingen måder om den oplevelse vi havde sidste vi kørt på Highway 1.

Det var en fin køretur men vi så primært huse og “feriebyer” på vores vej. Det er i sig selv interesant, men det blev på ingen måde til en naturskøn oplevelse. Vi havde et på stop ved et par strande og fik set på stillethavet. På det ene stop kom vi ud på en mole og fik set lidt på en lokal beachvolley turnering.

Da vi kørte af Highway 1 fortsatte vi mod Long Beach. Her spiste vi frokost på en “Johnny Rocket” som er en 50er tema diner. Jeg havde prøvet den en gang før med Tanja i Washington DC tilbage i 2010. Jeg huske den som god, især deres milkshakes. Vi fik en fantastisk burger (tror den bedste på turen) og en ganske udemærket milshake :o)

Efter en lille gå tur i byen begyndte vi at køre imod lufthavnen. Jeg havde lovet Winnie vi ville være i lufthavnen senest 14.30 (Winnie kan ikke klare nogle form for stress i forbindelse med rejser..). Da klokken var 14.34 sad vi i shuttle bussen fra biludlejningen efter vi havde efterladt “vores” bil. Det må siges at være en meget præcis levering.

Jeg ved ikke hvorfor, men det er en smule vemodigt at efterlade sin bil igennem næsten 4 uger. Den har jo bragt os fra Miami til San Diego og videre til Los Angeles, den har været en stor del af vores ferie. Så når den er afleveret så er ferien virkelig ved at være afsluttet.

Vi har nu 1 og 40 minutter til vores fly det letter. Så vi har god tid til at slappe af i lufthavnen, så jeg tænkte tiden kunne bruges til at skrive lidt blog :o)

Jeg tror først jeg vil summere op på hele ferien når jeg kommer hjem (vil skrive det her på bloggen). Men det har været en fantastisk ferie med mange forskellige oplevelser. Jeg syntes at rejsen fra kyst til kyst har givet os alt det vi håbede og kilometerne har været mange, men ikke for mange :o)

Sune

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *