Dag 14 – Steel Eel, The Great White og vådt tøj

Så blev det dagen hvor vi skulle besøge turens eneste temapark (forlystelsespark). Vi havde besluttet os for at SeaWorld var det bedste bud, hvis alle skulle have noget ud af dagen. SeaWorld er en park hvor der er en god blanding af forlystelser inkl. en par vilde rutchebaner, flotte shows med dyr (alt fra hunde og katte til delfiner og søløver) og dyr som fx.hajer, alligatorer og pingviner.

Vi havde en lille halvtimes kørsel til indgangen. Vi kunne forholdvis hurtigt fornemme at det ikke blev en dag med alt for mange mennesker – hvilket viste sig at være rigtigt :o)

Så snart vi kom ind i parken ville drengene over og prøve de to store rutchebaner “Steel Eal” og “The Great White”. Første tur blev med “Steel Eel” som er en rutchebane med en masse “drops”. Det går lige i maven.. Den næste var “The Greate Whithe” som er en rutchebane hvor benene hænger frit og så er det ellers en tur med massere af loops. Efter de to ture havde jeg fået nok – drengene tog lidt flere i løbet af dagen :o)

Næste tur blev en tur med deres “Rio Loco” som er en stor badering med plads til 6 personer (og bund i). Hele turen er igennem vand med bølger, hvilket øger risikoen for at blive våd. Selve turen sluttede med at sejle igennem et vandfald, så vi var alle gennemblødte fra top til tå.

Godt våde gik vi videre i parken, drengene og jeg tog lige en tur i vandrutchebanen (vi var jo allerede våde..).

Normalt er der i SeaWorld en show med Spækhuggere, men da en af dem havde fået en kalv blot få dage før, var dette show aflyst. I stedet kunne man se kalven svømme rundt sammen med sin mor. Rigtigt fint, men vi ville da gerne have set showet. Kalven forventes at være den sidste i SeaWorld da de har besluttet at stoppe deres avlsprogram.

Frokosten blev en pizza/pasta buffet, ikke noget særligt men vi blev mætte.

Vores første show var med delfiner og beluga hvaler (små hvide hvaler). Herefter havde vi et søløve show som var lavet som et lille teater stykke. Sidste show var med hunde, katte, diverse fugle og en enkelt gris. Alle shows var rigtig fine og ved det sidste show fik vi også lidt drama da en kat ikke fik hoppet langt nok over til en platform og dermed hang på væggen indtil der kom nogle medarbejdere og hjalp den.

Vi sluttede dagen med at se delfin bassinet og deres store akvarie. En super afslutning på en super dag :o)

I morgen forlader vi San Antonio som vi er blevet rigtig glade for :o)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *