ESTA godkendelse

For at komme ind i USA skal man have en godkendt ESTA. Vi har alle tidligere været i USA men skulle alle bruge en ny ESTA som er gældende i 2 år (eller til ens pas udløber – hvis det sker før). En ESTA koster 14 USD per person.

Det er ikke svært at ansøge om en ESTA men det tager lidt tid når man skal søge om 6 på en gang. Jeg brugte “gruppe” funktionen. Den eneste fordel der er ved gruppefunktionen er man kan få en fælles oversigt over alle godkendelser og betale dem på engang. Alle oplysninger skal indtastes individuelt.

Jeg har læst der findes en del “pirat sider” som sælger ESTA væsentligt dyre, da de “hjælper” med at udfylde ESTAen. Dette er der ingen grund til, derfor skal man bruge den officielle side https://esta.cbp.dhs.gov.

Vi har alle nu en godkendt ESTA og er derfor klar til at tage til USA. Selvom ESTA ikke er en garanti for indrejse, så tænker vi kommer ind :0)

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *