Så er alt bestilt :o)

Så har vi allerede booket vores fly, lejet vores bil og booket vores hoteller. Dermed er ruten lagt fast og vi kan nu bare begynde at glæde os, og selvfølgelig begynde at planlægge alt det vi skal se.

Vi ende med at booke det hele selv, men vi var faktisk tæt på at booke via et rejsebureau, da priserne ikke var så forskellige som jeg havde troet. Det faldt i sidste ende på prisen. Det bedste bud vi fik i forhold til pris og kvalitet var fra usatours.dk her lød tilbudet på 82.000 kroner uden bil, da vi skulle bruge ca. 20.500 kroner på bilen var det samlet 102.500 kroner. Det billigste tilbud kom fra FDM-Travel på ca. 89.000 kroner. FDM-Travel blev sorteret fra på kvaliteten af hotellerne. Alt i alt tænker jeg mange kan have glæde af at bruge et rejsebureau, men jeg valgte at booke selv :o)

Vi har booket fly via rejsefeber.dk (fundet på momondo.dk), booket bilen via autoeurope.dk (jeg brugte linket fra renefrederiksen.dk da jeg har haft stor glæde af hans hjemmeside og facebook side, på den måde skulle han få lidt penge for min reservation, uden det koster ekstra for mig) og booket hoteller via hotels.com. Jeg vil på et senere tidspunkt lave et indlæg med mine oplevelser med de forskellige tjenester.

Du kan se hele ruten på roadtrippers.com.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *